Profilkläder

Profilkläder från Creative Reklam i Sverige AB. Stort utbud med allt från tröjor, byxor, jackor, stickade tröjor , t-shirts och piké och en massa mer. Bekanta dig även med våra övriga produktkategori, vi har allt från arbetskläder och profilreklam till produkter för mässor & event, gåvor och giveaways!


Vi har också ett stort utbud av finare skjortor och kavajer med matchande snygga och prisvärda kostymbyxor, slipsar, blusar och scarfs. Dom allra flesta produkter av våra profilkläder kan vi märka med tryck eller brodyr. Vi har också ett stort utbud av mössor och kepsar. Två produktgrupper inom profilkläder som används dagligen och året runt av massor av människor i Sverige.

Profilkläder: Framhäv ditt varumärke med stil och kvalitet

Profilkläder har blivit en integrerad del av företagsidentiteten och erbjuder ett unikt sätt att visa upp ditt varumärkes personlighet och värderingar. Hos Creative Reklam i Sverige AB förstår vi vikten av att kombinera stil med funktionalitet och erbjuder därför ett brett utbud av profilkläder som passar alla typer av yrken och tillfällen. Oavsett om du är ute efter tröjor, byxor, jackor, stickade tröjor, t-shirts, pikétröjor eller finare skjortor och kavajer, har vi alternativen som kommer att sätta ditt företag i rampljuset.

Vanliga frågor och svar om profilkläder med tryck


Hur väljer jag rätt typ av profilkläder för mitt företag?

Att välja rätt typ av profilkläder beror på flera faktorer som syfte, bransch och vilken bild du vill förmedla. För arbetskläder i byggbranschen krävs robusta material, medan kontorsmiljöer kanske föredrar mer formella klädstilar. Ditt val bör spegla ditt företags identitet och de aktiviteter dina anställda utför.

Hur viktigt är materialvalet för profilkläder?

Materialvalet är avgörande för både komfort och funktion. Kläder som används dagligen bör vara tillverkade av hållbara material som tål frekvent tvätt utan att förlora färg eller form. För arbetskläder är det också viktigt att materialet skyddar mot eventuella yrkesspecifika risker.

Vilka tryckmetoder rekommenderas för profilkläder?

Tryckmetoden beror på designens komplexitet, färgantal och det material kläderna är gjorda av. Screentryck passar bra för större upplagor och enklare designs, medan digitalt direkttryck kan vara bättre för detaljrika bilder eller när man vill ha fullfärgstryck på små upplagor. Brodyr är ett hållbart alternativ som ger en premiumkänsla.

Hur kan jag säkerställa att mitt tryck håller hög kvalitet över tid?

För att ditt tryck ska hålla hög kvalitet över tid är det viktigt att följa tvättråden och använda rekommenderade tryckmetoder för just ditt material. Det är också viktigt att samarbeta med en tryckleverantör som använder högkvalitativa färger och material.

Fakta Profilkläder

Antal kategorier: 28

Antal produkter: 365

Antal storlekar: XS/S/ML/XL/XXL/3XL/4XL/5XL