Om oss

Creative Reklam bildades sommaren 2008 under enkla förhållanden och med en liten budget. Bygget av nätbutiken påbörjades med ett enkelt cms system och sidan växte sakta men säkert fram och i början på hösten kunde sidan lanseras. Med enkla medel lanserades en sida som inte var först i branschen men som hade något extra och sen den dagen har vi alltid strävat efter att erbjuda er kunder en så enkel och sofistikerad näthandel som möjligt.

Idag nästan tio år senare börjar vi närma oss ett resultat som jag känner och tycker är i enlighet med den vision vi hade sommaren 2008. Vi har idag över 30.000 produkter att välja på från noga utvalda leverantörer runt om i Europa. Alla med attraktiva priser och snabba leveranstider.

Bygget av creativereklam.se fortsätter och vi jobbar dagligen med att uppdatera hemsidan och komma fram till nya och innovativa lösningar som ska förenkla och höja upplevelsen för alla som besöker våran hemsida.

Vi tar gärna emot åsikter om förbättringar och om saker som ni upplever fungerar mindre bra med våran butik. Ni når oss alltid på mail info@creativereklam.se eller på telefon 0240-660 990.

Tack för er tid!
Daniel Evertsson
Grundare


Korta fakta

Creative Reklam i Sverige AB
556416-8952