Om oss

Creative Reklam bildades sommaren 2008 under enkla förhållanden och med en liten budget. Bygget av nätbutiken påbörjades med ett enkelt CMS system och sidan växte sakta men säkert fram och i början på hösten kunde sidan lanseras.

Idag 14 år senare börjar vi närma oss ett resultat som vi känner och tycker är i linje med den vision vi hade sommaren 2008. Vi har idag över 50.000 produkter att välja på från noga utvalda leverantörer runt om i Europa. Alla med attraktiva priser och snabba leveranstider.

Bygget av creativereklam.se fortsätter och vi jobbar dagligen med att uppdatera hemsidan och komma fram till nya och innovativa lösningar som ska förenkla och höja upplevelsen för alla som besöker våran hemsida.

Vi tar gärna emot åsikter om förbättringar och om saker som ni upplever fungerar mindre bra med våran butik. Ni når oss alltid på mail info@creativereklam.se eller på telefon 0240-660 990.

Vad vi gör

Vi säljer, tillverkare och distribuerar alla sorters reklamartiklar till företag och föreningar runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder att välja rätt reklamartiklar från vårt stora sortiment av profilprodukter som idag innehåller flera tusen produkter. Vi har efter flera år i branschen goda kontakter med ledande leverantörer och tillverkare runt om i världen. Vi kan tack vare detta erbjuda profilprodukter i världsklass.

Creative Reklam är sedan några år tillbaka medlemmar i New Wave Profile, Skandinaviens största kedja för profil och present. Som medlemmar i New Wave Mode kan vi erbjuda dig som kund unika produkter till hög kvalité och till ett bra pris. Tillsammans med snabba och säkra leveranser är vi en profilpartner ni kan lita på.

Tack för er tid!
Daniel Evertsson
Grundare


Hitta till oss

Ludvika
Aspvägen 10, 771 41 Ludvika
Uppsala
Hyttögatan 6, 752 28 Uppsala