Nyheter inom profilbranschen.


Fördelen med brandade produkter

Hur brandade prodkuter kan hjälpa ditt företag att växa.
Det råder ingen tvekan om att märkesvaror kan bidra till att främja ditt företag, men hur exakt gör de det? I det här blogginlägget kommer vi att utforska de många fördelarna med att använda brandade produkter för att öka varumärkeskännedomen och ge ditt företag ett uppsving. Fortsätt läsa för att lära dig mer om hur merchandise kan hjälpa dig att nå nya kunder och generera mer försäljning!

Kostnadseffektiv reklam
Tryckta produkter är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Det är mycket billigare än traditionella reklammetoder som tv- eller radiospots, och du behöver inte betala för placering i tidningen eller andra former av media. Den enda kostnaden förknippad med märkesvaror är den initiala kostnaden för att köpa varorna, som ofta är ganska överkomlig. Och när man betänker att dessa föremål kommer att användas om och om igen som reklampelare blir de ännu mer kostnadseffektiva.

Ökad varumärkeskännedom.
Användningen av våra produkter bidrar till att öka varumärkeskännedomen eftersom din logotyp hamnar i centrum när någon använder en artikel som t.ex. en t-shirt eller en mugg. Det fungerar också som en effektiv form av mun-till-mun-marknadsföring genom att människor bär eller använder produkten på offentliga platser som kaféer, parker eller gym - platser där potentiella kunder kan se dem. Människor som använder märkesprodukter tenderar att känna sig lojala mot varumärket, vilket kan uppmuntra dem att köpa från dig i framtiden.

Större kundlojalitet.
Kunder som använder profilreklam är sannolikt mer lojala mot ditt företag eftersom de associerar sina positiva erfarenheter med ditt varumärke. Det är också troligt att de berättar om sina erfarenheter för sina vänner och sin familj, vilket kan leda till ökad försäljning för ditt företag. Dessutom kan samma kunder välja att köpa fler produkter från dig längre fram eftersom de redan har en etablerad relation till ditt varumärke genom sitt första köp av märkesvaror.
Tryckta varor och produkter är ett av de mest effektiva sätten för företag att öka varumärkeskännedomen och samtidigt driva försäljningen till en minimal kostnad. Genom att skapa skräddarsydda artiklar som återspeglar ditt företags unika personlighet kan du skapa unika marknadsföringsmöjligheter samtidigt som du bygger upp kundlojalitet och får nya kunder genom muntliga hänvisningar. Att investera i kvalitetsmärkesartiklar kommer garanterat att betala sig i form av långsiktig framgång för alla företag som vill göra sig synliga!

Årets Pantone-färg | Creative Reklam

Lär dig mer om fördelarna med att använda en specifik Pantone-färg för att representera ditt företag under 2023.

Varje år släpper Pantone en Årets färg för att "återspegla vad som händer i vår globala kultur vid en viss tidpunkt" Denna färg används av modedesigners, inredningsarkitekter och till och med grafiska designers för att sätta trender och skapa snygga mönster. Med 2021 precis runt hörnet undrar folk redan vad som kommer att väljas som Pantone Colour of 2023.

Förutsägelser om Pantones nästa steg
Varje år försöker experter förutsäga vilken färg som kommer att väljas för det kommande året. Vissa tittar på aktuella trender inom mode, inredning och kultur för att få ledtrådar om vilka färger som kan komma att väljas. Andra undersöker tidigare års val för att hitta trender eller mönster som kan indikera i vilken riktning Pantone kommer att gå nästa gång. Enligt denna metod är några populära förutsägelser för Pantone Colour of 2023 djupa gröna färger, levande blått, fylliga lila och gula färger eller mjuka pastellfärger.

En sak som många experter är överens om är att den färg som väljs sannolikt kommer att återspegla aktuella händelser och trender som sker runt om i världen. Om det till exempel sker en ökning av miljöhänsyn eller miljömedvetenhet under 2023 kan det hända att vi får se ett val som Forest Green eller Deep Ocean Blue som ett sätt att hedra vår planets skönhet och ömtålighet. Om det däremot råder ekonomisk recession kan vi se ljusare färger som Neon Yellow eller Magenta Pink som ett sätt att skapa optimism och hopp i människors liv.

Oavsett om du är en professionell designer som vill ligga steget före eller bara någon som älskar att leka med färgkombinationer kan det vara väldigt roligt att göra din egen förutsägelse! Titta igenom tidigare val från Pantone under de senaste åren och fundera på vilken typ av uttalande de försökte göra med varje val. Kom sedan på några egna idéer som skulle kunna representera något viktigt som händer i vår värld år 2023!

Ingen vet säkert vad nästa års färg kommer att vara förrän Pantone avslöjar den på sin webbplats - men det betyder inte att vi inte kan ha kul att gissa! Att göra förutsägelser kan hjälpa oss att bli kreativa med färgkombinationer samtidigt som vi kan tänka på hur aktuella händelser kan forma framtida designtrender. Oavsett om du är en expertdesigner eller inte - alla kan delta i denna färgglada gissningslek! Låt oss se hur nära vi kan komma när det är dags för Pantones nästa stora avslöjande!

Julgåvor 2021

Julklappskortet för 2021 är fyllt med nyheter och roliga produkter som passar utmärkt som julgåva. Vi levererar dina julklappar enkelt och smidigt direkt hem till mottagaren för en låg kostnad där mottagaren själv väljer vilken julklapp som passar bäst.

Se mer på julklappskortet.

Påskgodis.

Ge en uppskattade påskgåva till dina kunder och kollegor i form av ett påskägg fyllt av godis eller någon av våra andra varianter av påskgodis. För att vara säker på att leveransen av ditt godis hinner fram till dig i tid vill vi gärna ha din beställning innan 9 april.

I vårt stora sortiment av godis hittar ni flera olika varianter av godis som passar till påsken. Fyllda påskägg med flera olika sorters godis och goda karameller i flera olika smaker. Alla varianter an på ett eller annat sätt märkas med din unika hälsning eller företagsnamn.

Här ser ni allt vårt godis inför påsken

Ekologisk bomull.

Ekologisk bomull blir ett allt vanligare val av material när det kommer till profilkläder. Vårt stora sortiment av ekologisk bomull växer för varje år och vi ser idag att inom ett par år kommer vårt sortiment av textil bestå av största delen bomull tillverkat i ekologiskt material.

Största produkten just nu inom ekologiska profilkläder är våra t-shirts och collegetröjor från Cottover. Cottover är idag en ledande tillverkare av den finaste bomullen i allra högsta kvalité. Här kan du läsa mer om Cottover

Kampanj på golfbollar.

En av våra mest populära gåvor är golfbollar med tryck. Golfbollar som trycks med företagets logotyp eller motiv är en uppskattad gåva till den golfintresserade kunden. Alla våra golfbollar säljs i dussin och kan alla märkas med eget tryck.

Varje vår med start i slutet av februari har vi kampanj på flera av våra modeller där vi bjuder på ett dussin golfbollar med tryck när ni beställer minst 15 dussin. Här hittar ni mer information om våra golfbollar.

Golfbollar med tryck

Pantone living coral

Årets färg 2019. 1 januari 2019.

Varje år utser Pantone årets färg. 2019 föll valet på living coral. En färg med en nyans av korall och med en mjuk och fin underton tillsammans i en perfekt balans av orange och rosa.

Om vi kommer sälja mer profilprodukter i just denna färgnyans får det kommande året utvisa men vi håller med om att det är en snygg och tilltalande färg.

På länken nedan kan ni se dom produkter vi erbjuder i samma färgskala.
Årets färg 2019