Blogg & Nyheter


Fördelen med brandade produkter

Hur brandade prodkuter kan hjälpa ditt företag att växa.
Det råder ingen tvekan om att märkesvaror kan bidra till att främja ditt företag, men hur exakt gör de det? I det här blogginlägget kommer vi att utforska de många fördelarna med att använda brandade produkter för att öka varumärkeskännedomen och ge ditt företag ett uppsving. Fortsätt läsa för att lära dig mer om hur merchandise kan hjälpa dig att nå nya kunder och generera mer försäljning!

Läs mer

Årets Pantone-färg | Creative Reklam

Lär dig mer om fördelarna med att använda en specifik Pantone-färg för att representera ditt företag under 2023.

Varje år släpper Pantone en Årets färg för att "återspegla vad som händer i vår globala kultur vid en viss tidpunkt" Denna färg används av modedesigners, inredningsarkitekter och till och med grafiska designers för att sätta trender och skapa snygga mönster. Med 2021 precis runt hörnet undrar folk redan vad som kommer att väljas som Pantone Colour of 2023.

Läs mer

Julgåvor 2021

Julklappskortet för 2021 är fyllt med nyheter och roliga produkter som passar utmärkt som julgåva. Vi levererar dina julklappar enkelt och smidigt direkt hem till mottagaren för en låg kostnad där mottagaren själv väljer vilken julklapp som passar bäst.

Se mer på julklappskortet.

Kampanj på golfbollar.

En av våra mest populära gåvor är golfbollar med tryck. Golfbollar som trycks med företagets logotyp eller motiv är en uppskattad gåva till den golfintresserade kunden. Alla våra golfbollar säljs i dussin och kan alla märkas med eget tryck.

Varje vår med start i slutet av februari har vi kampanj på flera av våra modeller där vi bjuder på ett dussin golfbollar med tryck när ni beställer minst 15 dussin. Här hittar ni mer information om våra golfbollar.

Läs mer

Påskgodis.

Ge en uppskattade påskgåva till dina kunder och kollegor i form av ett påskägg fyllt av godis eller någon av våra andra varianter av påskgodis. För att vara säker på att leveransen av ditt godis hinner fram till dig i tid vill vi gärna ha din beställning innan 9 april.

Här ser ni allt vårt godis inför påsken

Ekologisk bomull.

Ekologisk bomull blir ett allt vanligare val av material när det kommer till profilkläder. Vårt stora sortiment av ekologisk bomull växer för varje år och vi ser idag att inom ett par år kommer vårt sortiment av textil bestå av största delen bomull tillverkat i ekologiskt material.

Största produkten just nu inom ekologiska profilkläder är våra t-shirts och collegetröjor från Cottover. Cottover är idag en ledande tillverkare av den finaste bomullen i allra högsta kvalité.

Här kan du läsa mer om Cottover

Användningsområden för buffar

Buffar med tryck är mer än bara ett praktiskt och mångsidigt plagg; de är ett kraftfullt verktyg för branding och personlig uttrycksform. Dessa anpassningsbara accessoarer erbjuder oändliga möjligheter för kreativ användning bortom det traditionella.

Läs mer

Pantone living coral

Årets färg 2019. 1 januari 2019.

Varje år utser Pantone årets färg. 2019 föll valet på living coral. En färg med en nyans av korall och med en mjuk och fin underton tillsammans i en perfekt balans av orange och rosa.
På länken nedan kan ni se dom produkter vi erbjuder i samma färgskala.
Årets färg 2019

Guide: Välj rätt buff & multiscarf

I den här guiden går vi igenom hur ni väljer den perfekta buffen som uppfyller ert företags behov och preferenser, vare sig det gäller utomhusaktiviteter, sportevenemang eller dagligt bruk. Dessa kan bäras på flera olika sätt, inklusive som huvudband, halsduk, mössa, och till och med som ett ansiktsskydd.

Läs mer

Buffar & multiwear: Flexibla lösningar för varje årstid

I takt med att allt fler företag strävar efter att skapa en unik och igenkännbar företagskultur, blir valet av företagskläder allt viktigare.Läs mer

Stärk varumärke och enhetlighet med tryck T-shirts

Enhetliga t-shirts med företagslogotyp och design ger en omedelbar igenkänning och fungerar som en mobil reklamplattform. Denna form av branding är särskilt effektiv på mässor, konferenser och andra offentliga evenemang där det är viktigt att sticka ut och bli ihågkommen.

Läs mer

T-shirts med tryck: Företagsprofilering och marknadsföring

T-shirts med tryck är ett effektivt och populärt sätt för företag att öka sin synlighet och stärka sitt varumärke. Oavsett om det handlar om att dela ut dem till anställda, använda som giveaways på mässor eller sälja som merchandise, erbjuder dessa personliga plagg en unik möjlighet att visa upp företagets logotyp eller budskap på ett sätt som både är synligt och användbart.
Läs mer

Förstärk ditt varumärke på greenen

Att trycka företagets logotyp eller slogan på golfbollar är inte bara en subtil men effektiv marknadsföringsstrategi, det är också en uppskattad gåva till kunder och anställda som delar passionen för golf. Med rätt anpassade golfbollar kan ditt företag lämna ett bestående intryck både på och utanför golfbanan.

Läs mer