Nyheter inom profilbranschen.

Nytt inlägg varje månad där vi går igenom och tipsar om nya och innovativa produkter och lösningar inom profilbranschen.


Julgåvor 2021

Julklappskortet för 2021 är fyllt med nyheter och roliga produkter som passar utmärkt som julgåva. Vi levererar dina julklappar enkelt och smidigt direkt hem till mottagaren för en låg kostnad där mottagaren själv väljer vilken julklapp som passar bäst.

Se mer på julklappskortet.

Påskgodis.

Ge en uppskattade påskgåva till dina kunder och kollegor i form av ett påskägg fyllt av godis eller någon av våra andra varianter av påskgodis. För att vara säker på att leveransen av ditt godis hinner fram till dig i tid vill vi gärna ha din beställning innan 9 april.

I vårt stora sortiment av godis hittar ni flera olika varianter av godis som passar till påsken. Fyllda påskägg med flera olika sorters godis och goda karameller i flera olika smaker. Alla varianter an på ett eller annat sätt märkas med din unika hälsning eller företagsnamn.

Här ser ni allt vårt godis inför påsken

Ekologisk bomull.

Ekologisk bomull blir ett allt vanligare val av material när det kommer till profilkläder. Vårt stora sortiment av ekologisk bomull växer för varje år och vi ser idag att inom ett par år kommer vårt sortiment av textil bestå av största delen bomull tillverkat i ekologiskt material.

Största produkten just nu inom ekologiska profilkläder är våra t-shirts och collegetröjor från Cottover. Cottover är idag en ledande tillverkare av den finaste bomullen i allra högsta kvalité. Här kan du läsa mer om Cottover

Kampanj på golfbollar.

En av våra mest populära gåvor är golfbollar med tryck. Golfbollar som trycks med företagets logotyp eller motiv är en uppskattad gåva till den golfintresserade kunden. Alla våra golfbollar säljs i dussin och kan alla märkas med eget tryck.

Varje vår med start i slutet av februari har vi kampanj på flera av våra modeller där vi bjuder på ett dussin golfbollar med tryck när ni beställer minst 15 dussin. Här hittar ni mer information om våra golfbollar.

Golfbollar med tryck

Pantone living coral

Årets färg 2019. 1 januari 2019.

Varje år utser Pantone årets färg. 2019 föll valet på living coral. En färg med en nyans av korall och med en mjuk och fin underton tillsammans i en perfekt balans av orange och rosa.

Om vi kommer sälja mer profilprodukter i just denna färgnyans får det kommande året utvisa men vi håller med om att det är en snygg och tilltalande färg.

På länken nedan kan ni se dom produkter vi erbjuder i samma färgskala.
Årets färg 2019