Frågor & Svar

Expressleveranser.

På många av våra produkter erbjuder vi expressleveranser. Kontakta oss med en förfrågan på info@creativereklam.se så berättar vi vilka produkter det gäller.

Leveranssätt.

Vi levererar med Postnord och DHL företagspaket. Det går också bra att få varorna levererade till mer än en adress.

Filer för tryck och brodyr.

Vi önskar att ni levererar tryckoriginal i så hög kvalité som möjligt då det avgör kvalitén på resultatet av trycket eller brodyren. Filer ska skickas till oss i vektoriserade filer i format eps, ai eller pdf. Är ni osäkra på kvalitén kontakta oss innan ni beställer.

Hjälp med tryckfiler.

Vi kan många gånger hjälpa er kostnadsfritt att förbättra och höja kvalitén på era tryckfiler utan kostnad. För mer avancerade redigeringsjobb tar vi ut en kostnad per timme.

Betalning.

En kreditprövning sker alltid mot nya kunder. Efter det skickas en faktura ut i samband med leveransen som ska betalas 20 - 30 dagar efter leverans. UF-företag och privatpersoner betalar i förskott.

Finansiering.

På beställningar med en större volym och högre belopp kan vi hjälpa er med finansiering av köpet tillsammans med vår samarbetspartner Resurs Bank. För frågor om finansiering kontakta vår kundtjänst.

Produkter.

Idag har vi ca 30.000 produkter upplagda. Samtliga med uppdaterade priser och lagersaldon. Vissa av våra produkter kan vi tillverka från grunden och helt efter egna önskemål. Kontakta oss om ni har någon fråga angående specialprodukter.

Övriga frågor

Övriga frågor ställs till info@creativereklam.se eller på telefon 0240 - 660 990. Vi besvarar mail inom en timme och vår växel är öppen från 07.15 - 17.00 vardagar.