Frågor & Svar (FAQ)

Erbjuder ni expressleveranser?

På många av våra produkter erbjuder vi expressleveranser. Kontakta oss med en förfrågan på info@creativereklam.se så berättar vi vilka produkter det gäller.

Vilka leveranssätt finns tillgängliga?

Inrikes levererar med Postnord och DHL företagspaket. Vid import anlitar vi olika fraktbolag beroende på transporten men vi försöker alltid välja det miljömässigt skonsammaste alternativet. Importförsändelser väljer vi därför oftast tåg och båt framför flygfrakt. Det går också bra att få varorna levererade till mer än en adress.

Hurdana filer kan vi leverera för tryck och brodyr?

Vi önskar att ni levererar tryckoriginal i så hög kvalité som möjligt då det avgör kvalitén på resultatet av trycket eller brodyren. Filer ska skickas till oss i vektoriserade filer i format eps, ai eller pdf. Är ni osäkra på kvalitén kontakta oss innan ni beställer.

Kan ni hjälpa med tryckfiler?

Vi kan många gånger hjälpa er kostnadsfritt att förbättra och höja kvalitén på era tryckfiler utan kostnad. För mer avancerade redigeringsjobb tar vi ut en kostnad per timme.

Hur fungerar betalningen?

En kreditprövning sker alltid mot nya kunder. Efter det skickas en faktura ut i samband med leveransen som ska betalas 20 - 30 dagar efter leverans. UF-företag och privatpersoner betalar i förskott. Vid större beställningar kan vi erbjuda delbetalning som alternativ. Kontakta oss innan din beställning om vi ska ta fram ett förslag på finansiering.

Hur är det med finansiering?

På beställningar med en större volym och högre belopp kan vi hjälpa er med finansiering av köpet tillsammans med vår samarbetspartner Resurs Bank. För frågor om finansiering kontakta vår kundtjänst.

Hur många produkter erbjuder ni och kan ni anpassa dem?

Idag har vi ca 50.000 produkter upplagda. Samtliga med uppdaterade priser och lagersaldon. Vissa av våra produkter kan vi tillverka från grunden och helt efter egna önskemål. Kontakta oss om ni har någon fråga angående specialprodukter.

Vilka beställningar erbjuder ni gratis frakt på?

På alla produkter med märkning erbjuder vi gratis frakt. Vid beställningar av enstaka exemplar och utan märkning på produkten debiterar vi en fast kostnad för frakt på 179kr.

Övriga frågor

Övriga frågor ställs till info@creativereklam.se eller på telefon 0240 - 660 990. Vi besvarar mail inom en timme och vår växel är öppen från 07.15 - 17.00 vardagar.