Frågor & Svar

Leveranstider?

Leveranstiderna skiljer sig mellan dom olika produktgrupperna. Normalt levererar vi märkta produkter på ca 10 dagar. Har ni en deadline att hålla vill vi gärna att kontaktar oss innan ni beställer men i dom flesta fall kan vi lösa en kortare leveranstid. Omärkta produkter levereras omgående.

Expressleveranser?

På många av våra produkter erbjuder vi expressleveranser. Kontakta oss med en förfrågan på info@creativereklam.se så berättar vi vilka produkter det gäller.

Leveranssätt?

Vi levererar med Postnord och DHL företagspaket. Det går också bra att få varorna levererade till mer än en adress.

Filer för tryck och brodyr?

Vi önskar att ni levererar tryckoriginal i så hög kvalité som möjligt då det avgör kvalitén på resultatet av trycket eller brodyren. Filer ska skcikas till oss i vektoriserade filer i format eps, ai eller pdf. Är ni osäkra på kvalitén kontakta oss innan ni beställer.

Hjälp med tryckfiler?

Vi kan många gånger hjälpa er kostnadsfritt att förbättra och höja kvalitén på era tryckfiler utan kostnad. För mer avancerade redigeringsjobb tar vi ut en kostnad per timme.

Betalning?

En kreditprövning sker alltid mot nya kunder. Efter det skickas en faktura ut i samband med leveransen som ska betalas 20 - 30 dagar efter leverans. UF-företag och privatpersoner betalar i förskott.

Övriga frågor

Övriga frågor ställs till info@creativereklam.se eller på telefon 0240 - 660 990. Vi besvarar mail inom en timme och vår växel är öppen från 07.15 - 17.00 vardagar.