Telefon: 0240 - 66 09 90
E-post: info@creativereklam.se
            

Reklampennor

REKLAMPENNOR

Här hittar du noggrant utvalda reklampennor i olika material och former, från pennor i plast och metall till märkespennor från Ballograf. Eftersom våra pennor med tryck eller gravyr finns i många olika prisklasser har vi något som passar just dig.

En penna för reklam kan fås med tryck eller gravyr från ett så lågt antal som 50 st. Pennor med reklam är en perfekt profilprodukt om du behöver ett stort antal till en mässa eller event och har en begränsad budget. Pennor med eget tryck sprider även ditt namn och ditt företag på ett kostnadseffektivt sätt. Pennor är något som uppskattas av de flesta, och även en av de mest populära profilprodukterna på marknaden.

På majoriteten av våra pennor kan vi trycka heltäckande tryck runt om pennan för en extra dimension. Leveransen för denna reklampenna är lika kort som för våra andra pennor med tryck, och vi hjälper även helt kostnadsfritt till med att ta fram designförslag om hur pennan ska utformas. Välj ut dina reklampennor här och få en effektiv exponering av ditt företag redan idag.

Se även våra reklampennor i metall.

Varumärken