Telefon: 0240 - 66 09 90
E-post: info@creativereklam.se
            

Presentreklam

PRESENTREKLAM

Vi har ett av Sveriges största sortiment av presentreklam. Vi uppdaterar varje vecka med nya företagsgåvor som vi tycker passar våra kunder. Alla våra presentartiklar är speciellt framtagna för att kunna märkas upp med din logga eller valfritt motiv, och vi kan även leverera alla produkter på kort tid. Allt till ett bra och marknadsmässigt pris.

Våra produkter är noga utvalda bland våra leverantörer från jordens alla hörn och håller en hög kvalitet. Ska ni använda någon av produkterna till julklappar eller sommargåvor till era anställda på företaget, eller till era kunder, kan vi självklart hjälpa till med både inslagning och utskick av gåvorna. Kontakta oss då för prisuppgifter på inslagning och frakter.

Välj ut er presentreklam här och kontakta oss idag – vi har alla prisklasser! Vi hjälper även till med designförslag och rekommendationer helt gratis, och till det skickar vi gratisprover om ni vill kolla på produkten innan ni beställer. Ni når oss via mail till info@creativereklam.se eller telefon 0240-660 990.

 

Varumärken