Telefon: 0240 - 66 09 90
E-post: info@creativereklam.se
            

Om oss

Välkommen till Creative Reklam!

Creative Reklam är en ledande aktör med egen tillverkning och försäljning av reklamprodukter till företag i Sverige och Norden. Vår position har gjort oss till en given leverantör för alla sorters företag som vill stärka sin profil med arbetskläder, profilkläder eller annat reklammaterial.

Vi säljer profilkläder, arbetskläder, mässmaterial och presentreklam via vår site www.creativereklam.se . Vi har egen produktion och säljkontor i rymliga lokaler på Lärkvägen 19 i Ludvika samt ett nyöppnat kontor i Karlskoga. Vi har även ett antal säljare runt om i landet som besöker alla våra kunder med jämna mellanrum och vill du boka ett möte för att kolla på våra produkter, diskutera priser eller ha hjälp med något annat så är vi aldrig längre bort än ett samtal!

Vi tillverkar dom flesta av våra produkter själva och kan på så vis hålla en snabb och säker leverans samt erbjuda marknadsmässigt attraktiva priser. Vi har egna maskiner som klarar dom flesta behov som våra kunder har och vår personal har alla mångårig erfarenhet av profilbranschen.

Vi har genom åren arbetat upp goda samarbeten med branschens ledande leverantörer och kan nu genom detta erbjuda våra kunder produkter i absoluta toppklass!

Vårt fokus ligger på att du som kund ska känna dig trygg och att du alltid ska bli nöjd med din beställning. För att säkerhetsställa detta får våra kunder alltid ett specificerat ordererkännande och ett digitalt korrektur som ska godkännas av beställaren innan varje order påbörjas. Vi gör alltid vårt bästa för att vår produktionskedja ska vara Sveriges snabbaste och vårt mål är att leverera alla beställningar tryckta och klara på kortast möjliga tid!

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och förenkla vår nätbutik så våra kunder ska få en bättre upplevelse och lättare hitta all den information dom söker. Här nedan kan ni se hur vår butik växt fram genom åren.

Har du någon synpunkt på oss och våran site eller kanske någon idé eller förslag så tveka inte att kontakta oss!

Med vänlig hälsning

Daniel Evertsson
Grundare

 

tidslinje

 

 

 

Varumärken