Telefon: 0240 - 66 09 90
E-post: info@creativereklam.se
            

Giveaways

GIVEAWAYS

Passande företagsgåvor till kunder och anställda på företaget till ett lägre pris. Våra giveaways håller en hög kvalitet till ett otroligt bra pris. Bland våra produkter finner ni storsäljare som usb-minnen, logoband, tändare och räknare. Förutom dessa klassiska giveaways har vi även flera nya och innovativa giveaways såsom hörlurar till smartphones och massa annat roligt! Vi skapar dem både med tryck och utan.

Alla produkter skickar vi gratisprover av till våra kunder samma dag som nu hör av er. Detta så ni snabbt kan ta ett beslut om produkten passar just er, eller om vi ska kolla vidare efter en mer lämpad produkt för ert företag. En giveaway är oftast en bättre lämpad produkt om ni vill nå många mottagare för en lägre kostnad. Vi kan också hjälpa er med utskick av dessa profilprodukter direkt till era kunder om ni önskar. Kontakta oss då för prisuppgift.

Inom giveaways finns det tusentals olika produkter och varianter. Välj ut det ni vill ha här från sidan redan idag. Ni kan även kontakta oss direkt så letar vi fram rätt produkt för just er.

Se även vårt stora utbud av presentreklam

 

Sortering
Varumärken