Telefon: 0240 - 66 09 90
E-post: info@creativereklam.se
            

Frågor & Svar

Här får du svar på de vanligast förekommande frågorna.
Hittar du inte svaret på din fråga tveka då inte att kontakta oss på 0240 – 660 990 så hjälper vi dig.

Tryckformat
Vill vi gärna ha er logga i en vektorfil (eps eller ai fil), det kan i vissa fall gå bra med en jpeg fil , dock med en upplösning på minst 300 dpi. Om ni inte har er logga i vektorformat så kan vi till en liten kostnad göra iordning en ai fil åt er men i dom flesta fall fixar vi detta gratis , kontakta oss för mer information.

Produkter
Vi har dom flesta av våra produkter upplagda här på sidan. Har ni något speciellt önskemål tveka inte att kontakta oss. Vid större kvantiteter kan vi även skräddarsy er produkt helt efter era önskemål. Alla våra produkter håller en hög kvalité och vi ber dig som kund att ej jämföra våra produkter med billigare varianter eller andrahandssorteringar.

Expressleveranser
På vissa av våra produkter kan vi erbjuda en extra snabb leverans. Expressleveranser är möjligt mot ett  kostnadstillägg.

Prover
Varuprover kan beställas på telefon 0240 – 660 990 och dom flesta prover skickas samma dag. I dom flesta fall är våra prover gratis och behöver ej retuneras. Detta gäller ej våra jackor eller dyrare produkter då vi gärna vill att ni retunerar provet efter påseende. Dock betalar vi alltid returfrakten.

Leveranser
I dom flesta fall levereras tryckta produkter inom 1 vecka, produkter utan tryck levereras omgående. Har ni en deadline att hålla kontakta gärna oss innan beställning.

Korrektur/bekräftelse
Digitalt korrektur samt ordererkännande skickas från oss normalt inom en dag. Då får ni se hur trycket blir på produkten och det exakta priset. Först efter att ni kontrollerat och godkänt startar vi produktionen.

Frakt
Frakt 95 kr per order. Vi skickar varor med Posten och DHL.

Betalningsvillkor
Faktura skickas i samband med leveransen. 20 dagars kredit.

Garanti
Vi lämnar 1 års garanti på samtliga produkter.

Returregler
Varor som blivit feltryckta eller ej håller den kvalité som vi lovat tar vi kostnadsfritt tillbaka och ersätter med nya varor. Alternativt krediteras hela fakturabeloppet.

Hur mycket är momsen?
Momsen är 25%, undantaget reklamgodis som är 12%

Faktureringsavgift m.m
0 kr i faktureringsavgift. Det tillkommer heller inga andra dolda avgifter.

Personuppgiftspolicy
Vid order på Creativereklam.se uppger du information som namn, e-postadress och telefonnummer. Vi använder endast dessa uppgifter för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. I enlighet med personuppgiftslagen (PUL 1998:204) försäkrar vi att dina uppgifter endast kommer att användas av oss.

Anti-spam
Vi vet hur frustrerande det är att få mängder med meningslös e-post från okända avsändare utan att man bett om det. Vi garanterar därför att vi aldrig kommer att sälja eller ge ut våra kunders e-postadresser till tredje part.

Varumärken